Comfort Food
Comfort Food Πόσο «comfort» είναι το «comfort food» Γράφει η Χαρά Σκουλαρίκη Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc...
Comfort Food Πόσο «comfort» είναι το «comfort food» Γράφει η Χαρά Σκουλαρίκη Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, MSc...
Μαθαίνοντας για τις μερίδες γράφει η Χαρά Σκουλαρίκη Βασικό κομμάτι του παζλ της υγιεινής διατροφής...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΦΕΤ Ελληνικό μέλι : το πολύτιμο δώρο της ελληνικής φύσης στον...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ε.Φ.Ε.Τ. Ελαιόλαδο : προστατεύοντας το πολύτιμο τρόφιμο της μεσογειακής διατροφής Το...
Δελτιο Τύπου Ε.Φ.Ε.Τ. Με αφορμή την ανάδειξη στα μέσα μαζικής ενημέρωσης των σημαντικών επιτευγμάτων από...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΦΕΤ Παγκόσμια Ημέρα Επισιτισμού : “Εξάλειψη της πείνας σε παγκόσμιο επίπεδο μέχρι το...
Γράφει η Χαρά Σκουλαρίκη, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος, Msc Κοιτάξτε τη φωτογραφία του άρθρου. Πόσο αντιπροσωπεύει...
Περίπου 2 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ταλαιπωρούνται από φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου συμπεριλαμβανομένου της νόσου Choh