Chara_Skoulariki_About_final

Χαρά Σκουλαρίκη

Καλως ήρθες στο NutriNews.gr!

Είμαι η Χαρά Σκουλαρίκη, Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, MSc, Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστήμιου. Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της Διατροφής και Διαιτολογίας περισσότερα από 10 χρόνια και το αδειοδοτημένο γραφείο μου βρίσκεται στην Κηφισιά

Είμαι Nutrition Coach σε αθλητικές εταιρείες και ακαδημίες ενώ παράλληλα διοργανώνω Wellness & Nutrition Σεμινάρια για τoυς εργαζομένους εταιριών αλλά και για σχολεία, καθώς πιστεύω πως η σωστή διατροφή κατά την παιδική ηλικία χτίζει μια ισορροπημένη σχέση με το φαγητό και στην ενήλικη ζωή. 

Ως ενεργή αθλήτρια τρεξίματος μεγάλων αποστάσεων για περισσότερα από 15 χρόνια, επέλεξα η μεταπτυχιακή μου εκπαίδευση να ολοκληρωθεί στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και Διατροφή με κατεύθυνση την Αθλητική Διατροφή, ενώ συνέχισα με εξειδίκευση στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής.

Στηρίζω έμπρακτα τον εθελοντισμό, έχοντας διατελέσει Διαιτολόγος- Διατροφολόγος στην ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας. Παράλληλα, είμαι Nutrition Editor, αρθογραφώντας τόσο στο προσωπικό μου Blog όσο και σε sports digital media, όπως το RunningNews και το Mbike, σε θέματα διατροφής και ευεξίας.

Μέσα από αυτό το website μπορείς να επικοινωνείς μαζί μου, να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα που αφορούν την διατροφή αλλά και να βρίσκεις ενδιαφέρουσες προτάσεις για υγιεινές συνταγές

Είμαι πάντα στη διάθεσή σου!

Χαρά

Η Εμπειρία μου

12
Χρόνια εμπειρίας
60
Διαλέξεις
1200
Αριθμός περιστατικών
10
Μαραθώνιοι Αγώνες

Η εμπειρία μου έχει μάθει να αφουγκράζομαι τις ανάγκες σου, να αφιερώνομαι και να ενθαρρύνω τη διατροφική αυτοαποτελσματικότητα, μέσω σωστής εκπαίδευσης και θετικής ανατροφοδότησής.

Συνεργασίες

Επικοινώνησε μαζί μου