Ένας πλήρως εξοπλισμένος χώρος!

Το Διαιτολογικό γραφείο βρίσκεται στην καρδιά της αγοράς της Κηφισιάς, πολύ κοντά στον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ.

Στον 1ο όροφο ενός ανακαινισμένου κτίσματος, που πλέον στεγάζει ιατρεία, έχω δημιουργήσει με αγάπη τον επαγγελματικό μου χώρο.

Η χαρακτηριστική αρχοντική μπαλκονόπορτα με θέα τον υπέροχο και κατάφυτο κήπο με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Ο χώρος των συνεδριών είναι φιλόξενος, ευρύχωρος και ολόφωτος και οι συζητήσεις μας συχνά γίνονται στον αναπαυτικό καναπέ.

Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες που η μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή, έχουμε συντροφιά για ήχο τις πάπιες και τα πουλιά του κήπου.

 

 

Οι μετρήσεις πραγματοποιούνται στο χώρο του εξεταστηρίου με πλήρη ασφάλεια και τηρώντας αυστηρά τα μέτρα υγιεινής. Η τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος γίνεται με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος μου είναι να νιώσεις ασφάλεια, άνεση και να εξασφαλίζεται ιδιωτικότητα.

Η πρώτη συνεδρία διαρκεί περίπου 1 ώρα και αυτό γιατί θα πρέπει να λάβω με τα κατάλληλα εργαλεία ένα πλήρες ιστορικό. Καλό είναι να υπάρχουν εξετάσεις αίματος και ούρων για την ορθότερη κλινική αξιολόγηση. Οι επόμενες συνεδρίες συνήθως διαρκούν 30 λεπτά. Η συχνότητα των συνεδριών είναι εξατομικευμένη με βάση  τις ανάγκες σου. Συνήθως είναι δεκαπενθήμερες.

Σε κάθε συνεδρία πραγματοποιείται ανάλυση σύστασης σώματος, εφόσον δεν πρόκειται για περιστατικό κύησης ή παιδιού και για το λόγο αυτό απαιτείται νηστεία 4 ωρών και αποχή από έντονη προπόνηση 6 ωρών. Οι συνεδρίες και οι μετρήσεις γίνονται αποκλειστικά κατόπιν ραντεβού για την εξασφάλιση ιδιωτικότητας, επάρκειας διαθέσιμου χρόνου και την εύρυθμη λειτουργία του γραφείου.