Στραπατσάδα (Καγιανάς)

Μια πολύ γρήγορη, γευστική και υγεινή συνταγή με αυγά!
Πλούσια σε πρωτεϊνή, αντοξειδωτικά και ,φυσικά, γεύση!

Συστατικά (για 2 άτομα)

  • 4 αβγά
  • 4 τομάτες ντομάτες
  • 60γρ φέτα τριμμένη
  • 2 σκ. σκόρδο τριμμένο
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • αλάτι, πιπέρι μαύρο και κόκκινο
  • μαιντανός ψιλοκομμένος
  • ελαιόλαδο 2 κουταλιές σούπας

Οδηγίες

  1. Ρίχνετε σε τηγάνι τις αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες ντομάτες μαζί με το ζουμί τους, το αλάτι, τα πιπέρια, τη ρίγανη, τη ζάχαρη, το σκόρδο και το ελαιόλαδο. Σιγοβράζετε τη ντομάτα μέχρι να τραβήξει όλα τα υγρά της και να δέσει.
  2. Τότε ρίχνετε τα αβγά χτυπημένα και τη φέτα. Ανακατεύετε με σύρμα γρήγορα και δυνατά έτσι ώστε να μην προλάβουν να σφίξουν και να στερεοποιηθούν.
  3. Τα σερβίρετε σκέτα ή πάνω σε ψωμί ψημένο πασπαλισμένα με το μαιντανό. Μπρείτε να συνοδεύσετε με ελιές ή και χόρτα!