Μερέντα λευκής σοκολάτας

Η Λένα κολάζει τους λάτρεις της λευκής σοκολάτας. Η συμβουλή μου; Με μέτρο πάντα, ε!

Υλικά

  • 200 γρ. λεύκη σοκολάτα
  • 70 γρ. becel
  • 100 ml γάλα

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε μια κατσαρόλα να λιώσουν στην μικρότερη φλόγα του “ματιού“ της κουζίνας.
  2. Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα είναι έτοιμο να το βάλουμε σε βαζάκι! Τόσο απλά!

Μπορούμε αν θέλουμε να ρίξουμε τριμμένο ινδοκάρυδο ή καρύδια ή φουντούκια ανάλογα με την προτίμηση μας!