ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Καλωσορίσατε στο NutriNews.gr.

Είμαι η Χαρά Σκουλαρίκη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος και οικοδέσποινα αυτού του ιστότοπου. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τρέχοντα νέα για την επίδραση της διατροφής στην υγεία και τη ζωή μας.

Έχοντας διανύσει μια μακρόχρονη πορεία στις υπηρεσίας υγείας, πλέον είμαστε μια ολόκληρη ομάδα ειδικών διατροφής, αθλητισμού και ευεξίας. Το NutriNews.gr είναι ο ιστότοπος όπου μπορείτε να μας γνωρίσετε.

Το NutriNews.gr δημιουργήθηκε με σκοπό τη συνεχή και έγκυρη ενημέρωση για τον θαυμάσιο χώρο της διατροφής, του μεταβολισμού, της τεχνολογίας τροφίμων και της υγείας. Ξεκίνησε το 2010 ως μια φιλότιμη προσπάθεια να συγκεντρώνω ενδιαφέρουσα πληροφορία με ποικίλη θεματολογία σε θέματα υγείας, ποιότητας ζωής και σαφώς διατροφής.

Το υλικό μας νοστιμεύεται από τις σπεσιαλιτέ φίλων που εκμυστηρεύονται μικρά μυστικά υγιεινής και παραδοσιακής κουζίνας. Κανείς αθλητής που περνάει από το άγρυπνο μάτι (της κουζίνας) μας δεν την έχει γλιτώσει. Απολαύστε στις Συνταγές μια πλούσια και συνεχώς ανανεωμένη στήλη με ενδιαφέροντες συνδυασμούς για μπάρες, κέικ και άλλα πολύτιμα σνακ.

Σας ευχόμαστε καλή πλοήγηση!

Εκ μέρους της ομάδας του NutriNews.gr,

Χαρά

 

Share: